søndag den 17. december 2017

Friskristet kaffe

Friskristet kaffe er en kaffetype der vinder kraftigt frem i øjeblikket, og det er af god grund!

En friskristet kaffe har en helt anden spændende og god smag en standard konventionel kaffe, idet kaffearomaerne træder markant mere frem, og da bitterstoffer ikke er trådt frem endnu. Den smager kort sagt mere af kaffe, og mindre af den fesne halvbitre supermarkedskaffe, som desværre ofte er det man kan fremskaffe i supermarkedet.

Friskristet kaffe smager i særdeleshed igennem i filter- og stempelkaffer, hvor kaffearomerne er meget tydelige. Her er det spændende med single origin kaffer eksempelvis.

Ift. espressokaffer er det også en helt anden oplevelse med friskristet kaffe. Her smager kaffen selvfølgelig mindre bittert, og man kan "tåle" mere robusta i sin kaffe. Frisk robusta smager således meget godt, hvorimod ældre robusta får den uhensigtsmæssige bitre smag.

Friskristet kaffe er helt enkelt vejen frem til en god kaffeoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar