Et stort spørgsmål til mælkeskumning:
Skal man vælge at gøre det manuelt eller skal man investere mere i en elektrisk udgave? Begge muligheder har fordele og ulemper, men generelt er der ingen tvivl: Manuelle mælkeskummere giver den bedste skum.
En manuel mælkeskummer med et dobbelskumfilter er en genial opfindelse. Denne mælkeskummer giver en tyk og ensartet mikroskum, perfekt til cappuccinoen.
Elektriske mælkeskummere er gode nok, og lettere og hurtigere at bruge, men her oplever man ofte at mælken bliver delt og ikke bliver den rigtige konsistens. Dette går desværre også lidt udover smagen, ift. hvis man får den perfekte mikroskum.
Husk med mælkeskum at vælg en kaffe, der har noget kraft, ikke bitterhed, men smager igennem mælken på den rigtige måde. Her kan man med fordel vælge en espressokaffe, som har noget fylde i mælkedrikke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar